Winther Superbe 1 inkl
10,4 ah batteri

Elcykel med lågt insteg för dig som vill ha en bekväm, lättcyklad cykel utan krångliga instrument. Rejäl korg och hydralisk skivbroms fram. Ställbar styrstam för att lätt kunna hitta din körställning. Denna cykel passar dig som cyklar regelbundet och vill ha en lättskött el cykel.

AVS klicksystem

 

 

 

 

 

 

 

PACKAT MED ETT KLICK

Pris.  17995 kr

 

Crescent Ella 3 växl

pris 16995 kr

Om du vill njuta av cykelns alla fördelar men är mindre sugen på nackdelarna, då kan en elcykel vara något för dig. Ella är nästan som en vanlig 3-växlad damcykel av modernt snitt, med lågt insteg, fotbroms bak och rullbroms fram. Skillnaden är att den har en 250W stark elmotor inbyggd i framhjulet och vårt egenutvecklade EGOING-system som hjälper dig hantera den. Motorn gör jobbet uppför backar, i motvind eller när du har cykelkorgen full. Med 5 olika effektlägen att välja på är det enkelt att hitta den perfekta nivån av extra kraft du vill ha, exakt när du behöver den. Allt sköts från styret och det är inte svårare än att välja en annan växel när motståndet ändras. En tydlig LED-display visar valt effektläge och hur mycket laddning som finns kvar i batteriet. Batteriet, som är på 11 Ah, sitter i pakethållaren, som i sin tur är en integrerad del av aluminiumramen. Det är enkelt att lossa och ta in för laddning. Cykelkorg i aluminium ingår, liksom stöd, godkänt lås och belysning.

 

 

AVS klicksystem

 

 

 

 

 

 

 

 

PACKAT MED ETT KLICK

Alla Crescents pakethållare har ett fiffigt fäste som kallas AVS. Det innebär att du enkelt kan klicka på och av en väska eller en korg med AVS-fäste på pakethållaren. 

10 ars garanti 

 

 

 

 

 

 

 

10-ÅRS RAMGARANTI

När du köper en Crescent med ram i aluminum eller stål så har du som privatperson 10-års garanti på ramen.